Szeretettel köszöntelek a Együtt a jövőnkért közösségi oldalán!
http://pph.hu/jelentkezes/?vez=0102888 és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Együtt a jövőnkért vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Együtt a jövőnkért közösségi oldalán!
http://pph.hu/jelentkezes/?vez=0102888 és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Együtt a jövőnkért vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Együtt a jövőnkért közösségi oldalán!
http://pph.hu/jelentkezes/?vez=0102888 és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Együtt a jövőnkért vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Együtt a jövőnkért közösségi oldalán!
http://pph.hu/jelentkezes/?vez=0102888 és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Együtt a jövőnkért vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sziasztok.
A mikrohullámú sütő ártalmai
A
második világháború vége felé egy amerikai hadmérnök a mikrohullámokkal
végzett kutatást úgy, hogy az árnyékolt terület mögött volt a
szendvicse. Éppen végzett, és megfogta a szendvicsét, hogy falatozzon
belőle. Meglepődött, hogy forró, és nem értette, mitől….
A dolgot
azért tartotta érthetetlennek, mert a közelben nem volt fűtőtest vagy
más hőforrás. Azután rájött, hogy az árnyékolás nem védte a szendvicsét,
és azt a mikrohullám melegíthette fel. Elkérte kollégája szendvicsét,
azt is mikrohullámmal "kezelte", s az is felforrósodott.
Ekkor
született meg bennük az ötlet, hogy ezzel a módszerrel más ételek is
hőkezelhetők, süthetők, főzhetők. Megoldották, hogy az egészségre
ártalmas sugárzás kifelé le legyen árnyékolva, s hogy az étel minden
oldalról, egyenletesen kapjon a mikrohullámból. A sütőhöz speciális
melegítő-főző edényeket is terveztek, mivel fémedény nem használható.
Innen indult a mikrohullámú sütő karrierje l946-ban. Egyes kutatók azt
állítják, hogy az élelmiszerek és az italok a mikrosütőben rövid idő
alatt elérik a kész állapotot, ezáltal kevésbé károsodnak az ételek
beltartalmi anyagai, a vitaminok, szénhidrátok, fehérjék stb. Azt
viszont nem kutatták, vagy ha kutatták is, nem hozták nyilvánosságra,
hogy a mikróba tett fehérjék másképp denaturálódnak, mint a hagyományos
tűzhelyen készített ételek esetében. A fehérjék és a sejtek azért
melegednek fel rövid idő alatt, mert a mikrohullámok rezegtetni kezdik a
táplálékban lévő sejteket és a molekulákat. Ez a rezgés hőt termel,
ezáltal melegszik fel a mikrohullámú sütőben az étel.
Az mellékes,
hogy a fehérjék és az enzimek denaturálódnak, mert ez történik normál
főzéskor is, viszont minden elektromos sütő főző-edényben készült étel
esetében megváltozik a vízmolekulák szerkezete és struktúrája; élettani,
biológiai szempontból káros hatásúvá válik. Ezt támasztja alá dr.
Masari Emoto japán kutató is, aki mindezt fényképekkel bizonyítva le is
írta a Magyarországon is megjelent A víz üzenete és A víz rejtett
bölcsessége című könyveiben. Volt szerencsém két évvel ezelőtt
személyesen is meghallgatni a budapesti előadását.
Nem véletlen, hogy
a vallásos zsidók nem használnak semmilyen elektromos
főzőalkalmatosságot, csak lángon, lánggal főzik és sütik az ételeiket.
Nem lesz egészséges sejtépítés
A
mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket
fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák
előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített
ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi"
magát.
Elgondolkodtató, hogy gyermekeink, unokáink mikrohullámú
sütővel készített, melegített ételeken nőnek fel. Sok helyen az
egészségügyi intézményekben, idősek otthonában is mikrózott ételeket
tálalnak fel a betegeknek és öregeknek, akiknek amúgy sem erős az
immunrendszerük.
Régebben alig volt rákos beteg gyermek, ma pedig már
a kórházakban sajnos vannak gyermekrák osztályok is. A daganatos
betegek száma pedig napról napra növekszik. Ez a gondolat a készülék
megjelenése óta foglalkoztat. Mérnöki és egészségügyi felsőfokú
végzettségem tartott vissza attól, hogy mikrohullámú sütőt vásároljak
magamnak és családomnak. Tudom, hogy a technikai civilizáció sok új
dolgot talált fel, amiről azt hitték, hogy ártalmatlan, aztán később
kiderült, hogy ártalmas, mégsem hozták nyilvánosságra, mivel óriási
üzlet a termékek eladása, s ha megbetegszik valaki, akkor az is óriási
üzlet a gyógyszergyártóknak.
Tehát mindenki jól jár, csak a
"megvezetett" fogyasztó nem. Végül is a Föld nevű bolygó is jól jár,
mert így elkerülhető a túlnépesedés...
A természetben nincs ilyen
intenzív mikrohullámú sugárzás, tehát az emberi szervezet szempontjából
ez a hatás új. Tudjuk, hogy az élővilágban az ember az, aki
legrosszabbul alkalmazkodik az őt érő külső-belső hatásokhoz. Sok-sok
generáció kell ahhoz is, hogy megszokjon valamit a genetikai rendszere.
255 ezer nemzedékváltás kellene
Egy
mikroorganizmus, mint például a tbc kórokozója, naponta többször is
generációt vált, s ha antibiotikummal el akarják pusztítani, akkor
először sok kórokozó elpusztul, aztán a negyedik-ötödik generációjuk
mártáplálékként szintetizálja az ükapjukat elpusztító mérgeket. 1938 óta
hány és hány új antibiotikum lett már bevetve a tbc kórokozója ellen?
2006-ra már úgy átalakult a kórokozók szervezete, hogy mostanában
megjelent az antibiotikumokkal elpusztíthatatlan, új, a jelenlegi
orvostudomány által gyógyíthatatlan tbc. Ha vesszük a 70 évet és azt
átszámoljuk nappá, akkor az 25 550 nap. Ha mondjuk egy vírus vagy
baktérium egy nap alatt csak tízszer szaporodik (általában ennél
gyorsabban populálódik), akkor 70 év alatt 255 500 nemzedékváltás
történt. Ha ezt emberre átszámítjuk, 50 év átlagéletkort véve, akkor ez 12 775 000
év! Ennyi évnek kellene eltelni a 255 000 nemzedékváltáshoz, és ahhoz,
hogy az ember rezisztens legyen a mikrohullámú sütő ártalmaival szemben,
feltéve, ha az ember szervezete hasonlóan ellenálló, mint a tbc
kórokozóié. Ám sokkal rosszabb a rezisztencia faktorunk, tehát lehet,
hogy még százmillió év is kevés.
Nem tudom, hogy lesz-e Földünk
ennyi idő múlva, ha ilyen ütemben teszi magát tönkre az ember. Az
emberre ugyanis az a jellemző, hogy ahelyett, hogy megtartaná a
természet törvényeit, mindenáron meg akarja azokat változtatni. Sajnos
az ember még mindig nem tanulta meg, hogy a természet ÖRÖK, mint ahogy a
törvényei is örökérvényű törvények. Úgy működött tíz, száz és egymillió
évvel ezelőtt is, ahogy ma működik, és úgy fog működni tíz, száz és
egymillió év múlva is.
Aki nem tartja meg a természet rendjét és
törvényeit, az elpusztul, a faj pedig kipusztul, még ha az ember is az a
faj. Svájcban 1992 januárjában a RAUM UND ZEIT (Tér és Idő) című lapban
a svájci orvosok arról a kísérletsorozatról számoltak be, amely első
alkalommal bizonyította be kétséget kizáróan, hogy a mikrohullámú
sütőkben elkészített vagy meleg ített ételek fogyasztása után olyan
változások játszódnak le a vérben, amelyek rákosodási folyamatot
váltanak ki az arra érzékenyekben vagy a gyengébb immunrendszerűekben,
betegekben, fejlődő szervezetekben stb.
A környezetbiológiával
foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók
még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban, Franciaországban és
több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!
Kutatók döbbenetes megállapításai
Lássuk a Tér és Idő hasábjain megjelent tanulmány főbb megállapításait:
"A
mikrohullámra vonatkozó legelső vizsgálatok óta ismeretes a szakértők
előtt, hogy ez a hullámfajta károsítja a biológiai rendszereket."
Épp
ezért szabtak meg bizonyos határértékeket, amelyek országonként
eltérőek ugyan, ám mindenütt léteznek, a műszaki szükségletekhez és
lehetőségekhez igazítva. A fenti határértékek természetesen a
mikrohullámú sütőkre is vonatkoznak. Ezek a berendezések évtizedek óta
forgalomban vannak, és használatuk mindjobban terjed! Ugyanakkor
mindeddig kevesebb szó esett arról, hogy milyen hatást gyakorolnak a
készülékek az emberi táplálékokra, mindennapi élelmünkre. A svájci
orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen
végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a
wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a
résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy
biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon
felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,
negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva. Ötödikként nyers
biozöl dséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve,
hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve. Meghatározott
idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek, és a kapott
vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték.
Az eredmény a következő lett:
A
mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a
tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin
érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént),
valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták (nyiroksejt,
nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig
tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy
előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott.
A
fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapítot ták, hogy a
mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi
szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű
tanulmány is megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi
táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi
szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését
elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is
előidézhetnek, okozhatnak."
Pacemakere van? Maradjon távol a mikrótól!
A
fentieket olvasva gondolkozzanak el az olvasók, hogy megéri-e a
kényelmükért feláldozni az egészségüket vagy az életüket. Időt lehet
megtakarítani a mikrosütő használatával, viszont ami időt nyernek, azt
elveszítik akkor, amikor betegek lesznek miatta, orvostól orvoshoz
járnak, azok gyógyszeres kezeléseket adnak, a gyógyszerek pedig a
mellékhatásaikkal hozzásegítenek ahhoz, hogy ne népesedjen túl a Föld a
mikrohullámú sütővel készített, melegített ételek fogyasztóival.
Tehát hosszú távon nagyon nagy árat kell fizetni a gyorsaságért és a kényelemért.
A
második világháborúban kifejlesztett mikrohullám-technika káros
sugárzásainak határértékeivel kapcsolatban még senki nem vonta kétségbe -
sem hivatalosan, sem félhivatalosan - a mikrohullámú sütőből kikerült
ételek minőségét. Általános vélemény: igaz ugyan, hogy van káros hatása a
mikrohullámnak az élő szervezetekre, sejtekre, de ez a hatás a sütőn
belül marad, s így a benne lévő étel nem jobb és nem rosszabb, mint a
hagyományos módon sütött, főzött étel. Nos, hogy nem maradnak a mikro
bekapcsolásakor a káros sugarak a készüléken belül, azt igazolja, hogy a
pacemakert (beépített szívritmus-szabályzót) viselő emberek a mikrosütő
10 m-es körzetében rosszul lesznek, majd összesnek, ha bekapcsolják a
közelükben a mikrót. A pacemaker gyártókat nagy feladat elé állította ez
a tény, mert olyan szívritmus-szabályzót nehéz előállítani, amelyik
érzéketlen a mikrohullámra.
Még egy kísérlet. A kikapcsolt állapotban
lévő mikróba bele kell tenni egy bekapcsolt mobiltelefont. Rá kell
csukni a mikró ajtaját, majd felhívni egy másik készülékről a
mobiltelefont. Akkor jó a mikró burkolása, ha nem szólal meg a benne
lévő mobil készülék.
Én eddig közel 100 különböző márkájú
mikrosütővel végeztem már el ezt a kísérletet, és eddig minden mobil
kicsengett, akkor is, ha a mikro ajtaja be volt zárva. Tudni kell azt,
hogy a mobilok 900 és 1800 MHz frekvenciatartományban üzemelnek, a
mikrosütők pedig 2450 MHz-en.
Tehát ha a mobilkészülék mikróval közel
azonos frekvencia sugárzása "kitalál" az "árnyékolt" mikróból, és
megtalálja az esetleg több kilométer távolságban lévő mobiltornyot, s a
mobiltorony sugárzását veszi a mikróban lévő mobiltelefon, akkor miért
hiszi el sok ember, hogy a bekapcsolt mikró nem bocsát ki káros
sugarakat a környezetében tartózkodókra? Közel 20 méter az a távolság,
ami ilyenkor élettanilag veszélyes még a szomszédos lakásokban lévőkre
is. Ennyit ér a mikrók "árnyékolása"!
Tömbházakban az alattunk,
felettünk, mellettünk lakókkal meg kell beszélni, hogy adják el ők is a
mikrójukat, mert csak így lehetünk bizonyosak afelől, hogy nem
sugároznak át ránk a szomszédok mikrói. A Faraday-elv szerint
megvédhetjük magunkat a szomszédok mikróitól, ha az egész lakást
körbeárnyékoljuk, minden irányban.
A gyorsétkezdék eladói naponta
akár többször is használják a mikrót a vevő kívánsága miatt. Eddig egy
olyan eladóval találkoztam, aki két évet bírt ki egy ilyen helyen, de
betegállományba került leukémia miatt, a többi eladó pár hónapot tud
elviselni ilyen sugárözönben.
A mobil mint kis mikrosütő
A
fenti kísérlet igazolja, hogy a mobilok is kis mikrosütőként hatnak
ránk. Termovíziós felvételek igazolják, hogy egy rövid mobilozás is
mennyire felmelegíti a mikrohatás miatt az agyat. Gondoljuk csak meg,
hogy az agyat védi legjobban a természet vagy a Teremtő, mivel a koponya
erős csontburokban, agyvízbe van "ágyazva". A mobilt használók a fej,
illetve az agy egyik leggyengébb pontján, a füljáraton keresztül
"mikrózzák" az agyukat.
A mikrohullámú sütők egyre nagyobb
elterjedése indokolná, hogy a tudomány feltegye a kérdést: milyen
hatással van a mikrohullámmal kezelt élelmiszer az emberi szervezetre,
amelyet közvetlen besugárzás ér. A mikrohullámú spektrum részben a
rádióhullámok, részben az infravörös hullámok területére nyúlik át.
Átfogó irodalom, szakértői véleményezés áll rendelkezésre arról, milyen
hatást gyakorol az élő szervezetre a mikrohullámmal történő közvetlen
besugárzás!
Sokat köszönhetünk e témában egy magyar kutatóorvosnak,
prof. dr. Varga Andrásnak, a heidelbergi orvosegyetem egyetemi
tanárának, aki mellesleg villamosmérnöki diplomát is szerzett, és ezen
szakmájában is doktorált. Általa és több más neves kutató által is
igazolt, hogy a mikrohullám romboló hatása kiterjed a sejtmembrán
(sejtfal-hártya) károsodásától az anaerob légzés (oxigén jelenléte
nélküli közegben) megsérülésén át a megzavart sejtosztódásig, a
leukémiáig (fehérvérűség) és a genetikai (örökléstani) változásokig!
Csak csodálkozni lehet azon, hogy a mikrohullám helyébe miért nem lépett
már egy új, a természettel nagyobb harmóniában lévő technika.
Jó
tudni, hogy a kerámia főzőlap sem harmonizál, az elektroszmog és az
elektromágneses erőtér miatt. Csak a természetes hővel való melegítés
(sparhelt, gáztűzhely, napenergia, geotermikus energia, gőz stb.) jó!
Sérül a vízstruktúra és a molekulaszerkezet
A
mesterségesen előállított mikrohullám a molekulákat nagyon gyors
rezgésre kényszeríti - stresszhatásnak teszi ki -, ennek következtében
súrlódási energia keletkezik. A hagyományos melegítési eljárásokkal
ellentétben, ahol a hő kívülről hatol befelé, a mikrohullám belülről
melegít, az energiát súrlódási hővé alakítva át.
Mivel a
természetben található anyagok közül a vízmolekula reagál a
legérzékenyebben a mikrohullámra, elképzelhető, milyen hatást gyakorol
rá ez a rezgés. Az, hogy a vízmolekula hogyan reagál a körülötte lévő
elektroszmogra, mikrohullámra, külön fejezetet érdemelne. Ezért
javasolom elolvasni dr. Masari Emoto japán kutató A víz üzenete és A víz
rejtett bölcsessége című, magyarul is megjelent könyveit. Tehát nemcsak
a mikrohullám, hanem az elektroszmog is tönkreteszi a táplálékok
vízstruktúráját és molekulaszerkezetét. Viszont a világegyetem
vízbázisú, s az élő szervezetek átlag 70%-a is vízből áll, s ugyanez
igaz a táplálék-alapanyagainkra is.
A mikrohullámnak a termikus (hő
hatására létrejövő) hatása mellett atermikus (hőváltozás nélküli) hatása
is van, amelyre mindeddig hivatalosan kevés figyelmet fordítottak. Ám
mindkét hatásmechanizmust, a közös romboló hatást kell vizsgálnunk. A
mikrohullám sejtmembrán-változtató hatását a géntechnológiában
használják, hogy hozzájussanak a génekhez, amelyek így mesterségesen
megváltoztathatók. A folyamatos stresszhatás, így a mikrohullámok is
arra kényszerítik a sejtet, hogy fokozottabb légzésre álljon át, melynek
során ugyanúgy H2O2 és CO, azaz sejtmérgek keletkeznek, mint ahogy a
rákos sejtekben is kimutathatóak ezek a sejtmérgek. Ezért is olyan
veszélyes a mikrohullámú sütőben bent működő és az onnan kijutó
sugárzás. Bár sugár-hullámértékek minden országban léteznek, a
készülékek soha nem zárnak tökéletesen (a mobiltelefonos kísérlet is
igazolja!), és a használat során a szigetelésük csak romlik és ne m
javul.
A mikrohullámok - amelyek a mesterséges radioaktivitással
együtt az elektroszmog fő, kiváltó okai - minden élő szervezet
természetes funkcióit befolyásolják. Hatnak a bőrre, a szemre, a
besugárzott levegő útján a tüdőre, valamint a sugárkezelt ételek, italok
miatt az egész szervezetünkre. A sugárzás keltette elektromágneses
rezgések a szemen keresztül megzavarják a belső elválasztású mirigyek
működését. Ezek az elváltozások a vérképben is megjelennek. A vércsepp
analízis is tökéletesen igazolja a leírtakat. Ember és állat maga is
degenerálódik
A mikrohullámú sütőbe helyezett ételek molekuláit ugyanúgy megváltoztatják a hullámok, mint az élő szervezetét.
A
degenerált molekulákat elfogyasztó ember és állat előbb-utóbb maga is
degenerálódik. Ráadásul a mikrohullámok keltette rezgés nem áll le a
mikrosütő kikapcsolásakor, hanem a víztartalomtól függő csillapodással
még tovább rezeg, tovább súrlódik a molekula, azaz a hőképződés nem áll
le. Az ilyen ételt kívülről nem érezni túl forrónak, de a kivétel után
belül még percekig emelkedik a hőmérséklete, s ezáltal fekélyesedést
idéz elő az emésztőcsatornában, gyomorban.
A készülék 1-10 GigaHz
sugárzásán belül a 2450 MHz tartományba eső sugárzása leépíti a
molekulastruktúrákat, és olyan vegyületek maradandó kialakulását segíti
elő, amelyeket a jelenlegi tudomány alig ismer, vagy ismer ugyan, de nem
publikál, mert akkor összeomlana a mikrosütők és a mobiltelefonok
piaca. Az összefüggések láncolata ma már jól áttekinthető a biológiában
és az elektrotechnikában egyaránt járatos átlagembereknek is. Ez a
sugárzás úgy indukálja az ételt, hogy az étel is a sugárzás hordozójává é
s forrásává válik! Az ételek, azaz a szerves anyagok vízstruktúrájának
ártó sugárzások a fehérjéknek, zsíroknak és vitaminoknak kevésbé
ártanak, de csak egy darabig, mert a vizsgálatok igazolják, hogy 4-5
perc után a táplálékok ezen összetevői is degenerálódnak, illetve
elpusztulnak, azaz az egész táplálékszerkezet komoly, természetellenes
elváltozáson megy át.
Érdemes lenne megvizsgálni az AM Micro
híradástechnikai láncolat egészségkárosító hatásait is, mivel ezek
koncentráltan irányított sugárnyalábokkal dolgoznak. A madarak elkerülik
az ilyen veszélyforrásokat, mert az ő érzékelőrendszerüket nem
tompította el az a sok elektrotechnikai ártalom, mint az emberekét, akik
- a radiesztéziával foglalkozó személyek kivételével - nem érzik meg a
veszélyzónákat.
Svájci kísérleti eredmények
Az
ártó hatásokat vizsgáló mai módszerek azon alapulnak, hogy különféle, a
mindennapjainkban használt tápanyagokat hagyományos és mikrohullámos
módon elkészítenek, és ezek után vizsgálják a vér bizonyos paramétereit.
Az önkéntes kísérleti személyektől Svájcban vett mintákban, 1989
augusztusában és szeptemberében végzett kísérlet eredményei a
következők:
A mikrohullámú sütőben felforralt tej lényeges
elváltozásokat mutatott, megemelkedett a savasságának foka, megváltozott
a tejzsiradékok struktúrája (a sejt szövetszerkezete), csökkent a
folsavtartalma, s növekedett az élettani szempontból igen kedvezőtlen,
nem fehérjéhez kötött nitrogén aránya. A vizsgálati alanyoknak a
mikrohullámos étel fogyasztása utáni vérparaméter-értékei valamennyi
esetben a normál tartomány alsó határán helyezkedtek el, s ha egymást
követő napok során ilyen ételeket fogyasztottak, akkor már -
hematológiai szakkifejezéssel élve - az eredmények anémiás
(vörösvértestek számának csökkenése) diszpozíciókat (betegségre való
hajlam) mutattak. Az egy hónapig így tápláltaknál már jelentős
koleszterinszint-növekedést is tapasztaltak. A vércsepp analízis
(vérkristály analízis) során jól igazolható volt a vértestek
degenerációjának egyre nagyobb foka, valamint az agglutináció (a
vérlemezkék összetapadása).
Mit (t)ehet a tudatos vásárló?
Ha
Ön, Kedves Olvasó tudatos vásárló és tudatos fogyasztó, akkor nem
tévesztheti meg az az óriási reklámözön, ami nap mint nap zúdul ránk a
médiából és a plakátokról. Minden új dolog, ami bekerül a
mindennapjainkba, óvatosságra kell hogy intsen bennünket.
Mindig,
mindent a természet oldaláról kell megvizsgálni, és ami élettani
szempontból nem természetes, azt el kell vetni. Mi, tudatos vásárlók
tudjuk csak megváltoztatni a gyártókat s a kereskedőket. Ha a legnagyobb
reklámdömping ellenére sem fogjuk vásárolni a mikrohullámú sütőket,
akkor azok ott fognak porosodni a boltok és a gyártók raktáraiban, s
végül le fognak állni az eladhatatlanná vált termékek gyártásával. Az
utolsó daraboktól vélhetően úgy fognak megszabadulni, hogy nagyobb
értékű vásárlásnál ingyen adják a vevőknek, csakhogy felszámolhassák a
felhalmozódott készleteket. Addig pedig még sok neves szakember fogja
nekünk áltudományos tényekkel "bizonyítani", hogy használjunk csak
bátran mikrosütőt, mert az megkönnyíti a mindennapjainkat. Nekem viszont
attól könnyebbek a mindennapjaim, hogy nincs mikrosütőm.
2009, május 15
Weixl-Várhegyi László mérnök radiesztéta
életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta
a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja
A kulonlegestudas.hu weboldalunkon a - boldogulásodhoz - nagyon sok hasznos információhoz jutsz!
Vedd fel, tartsd fenn velünk a kapcsolatot, mert mi tényleg segítséget tudunk nyújtani a boldogulásodhoz!
Ezért további információ végett, kötelezettség-mentesen jelentkezz be a honlapunkra az alábbi linkre kattintva:
Baráti üdvözlettel:Fodorné Edit
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Neked is fontos az egészség?
Hasznos Információ a mindennapi életünkhöz